fbpx
Bohuslänskt hantverk Hållbara materialval Väderbeständig konstruktion

Innerdörrar

EN DEL AV INREDNINGEN. Alla rum har sin personlighet och atmosfär där varje detalj spelar roll. Välj därför innerdörr med samma omsorg som du väljer tapeter och möbler. Våra innerdörrar i trä byggs från grunden av en och samma hantverkare. Det mesta i en av våra innedörrar görs för hand och kan anpassas efter dina önskemål; mått, material och utförande. En innerdörr med karm, pardörrar, massiva innerdörrar eller skjutdörrar? Vi bygger din drömdörr – så länge vi kan garantera ett bra resultat. Priset gäller en innerdörr, kontakta oss för en offert vid köp av fler.

Handgjorda innerdörrar i trä. Made in Bovallstrand.

På Bovalls Dörrbyggeri har vi tillverkat innerdörrar i trä i över 70 år. Det som började med en lokal tillverkning till bostäder i de bohuslänska kustsamhällena, har idag utvecklats till ett dörrsnickeri med många olika typer av innerdörrar, i olika träslag och utföranden. Men även om vi har vuxit sedan vår start, har vi aldrig tappat det som en gång gjorde våra innerdörrar populära. Sedan vår start 1943 har vi satt stort värde vid att tillverka innerdörrar i trä som inte bara är vackra att se på. Varje dörr som vi tillverkar är också byggd med stort kunnande om alltifrån träråvaran till utformning av karmar, trösklar och val av beslag.

Anpassa innerdörren utifrån din bostad

Du kan anpassa alltifrån dörrens ram, kantlister, ytbehandling, färg/oljning och träråvara för att få en dörr som passar dina olika rum och övrig inredning. Genom att anpassa glas, trycken, handtag och låscylinder kan du ytterligare få fram exakt den finish du söker. Alla våra innerdörrar i trä tillverkas på beställning och görs för hand, vilket gör att vi kan göra dem precis så som du vill ha dem.

Vi använder enbart FSC-certifierat trä

Vi använder ek, valnöt eller vitlaserad ask. All träråvara är miljöcertifierad i enlighet med Forest Stewardship Council (FSC). Då vårt dörrsnickeri ligger på västkusten, nära både hav och natur känns det lite extra viktigt att ta vårt ansvar för miljön och vår omvärld. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer.

Till toppen